Oog voor jouw talent
Persoonlijk
Werkgeluk

Gastouder worden via Berend Botje?

header-go-worden.jpg

Wij zijn altijd op zoek naar gastouders. Werk je graag met kinderen en wil je dit combineren met je eigen gezin? Dan is werken als gastouder een ideale combinatie.

Belangstelling? Meld je aan als gastouder. Wil je meer informatie over hoe je gastouder kan worden? Vul dan het contactformulier in en één van onze bemiddelingsmedewerkers neemt zo snel mogelijk contact met je op. Wij kunnen je ook helpen als je nog niet aan de juiste eisen voldoet. Lees hoe dit proces verloopt. 

We snappen dat je misschien veel vragen hebt, deze proberen we alvast zo goed mogelijk de beantwoorden. Heb je een vraag over een specifieke situatie? Neem gerust contact met ons op. We helpen graag!

Voordelen als gastouder:

  • Geef je zelf aan hoeveel en welke dagen je wilt werken

  • Ontvang je per kind per uur een vergoeding

  • Volg je een gratis basistraining bij Berend Botje

  • Word je professioneel begeleid door een bemiddelingsmedewerker

  • Verzorgt Berend Botje de administratie en uitbetaling

  • Kun je gebruik maken van onze gratis uitleenservice

  • Gastouderbureau Berend Botje zorgt voor de juiste begeleiding en ondersteuning. Lees hieronder hoe dat gaat.

Begeleiding en ondersteuning

Je bemiddelingsmedewerker komt meerdere malen per jaar bij je langs. In ieder geval voor een jaarlijkse risico-inventarisatie op de opvanglocatie en voor een voortgangsgesprek. Ook voor kennismakingen en zogenaamde koppelingsgesprekken met ouders komt ze bij je langs. Je kunt ook altijd bij je bemiddelingsmedewerker terecht met je vragen. Al onze bemiddelingsmedewerkers zijn pedagogisch geschoold en kunnen je dus helpen met deskundig advies. Bovendien kan je één van onze eigen orthopedagogen vragen voor pedagogisch advies.

Uitleenservice

Gastouders van Gastouderbureau Berend Botje kunnen voor de opvang van kinderen artikelen lenen via onze uitleenservice. Denk bijvoorbeeld aan autostoeltjes, campingbedjes, buggy's, diverse soorten wandelwagens en boxen. Per artikel lenen we maximaal één exemplaar uit. De lijst met het volledige assortiment en de voorwaarden van de uitleenservice kan je downloaden.

go-buiten.jpg