Oog voor jouw talent
Persoonlijk
Werkgeluk

Per direct gezocht

gastouder_spelen_kinderen.jpg

Momenteel zijn wij op zoek naar gastouders voor onderstaande gezinnen. Wil je meer informatie? Mail naar [email protected] of bel 088-2337058. Direct aanmelden kan natuurlijk ook via het aanmeldformulier. Vermeld in de opmerkingen voor welk gezin je reageert.

Gastouders in ...

Wij zijn altijd op zoek naar gastouders in (bijna) heel Noord-Holland. Bel of mail ons voor meer informatie of meld je direct aan. Ben je nog geen gastouder, maar wil je dit wel worden? Bel ons via 088-2337058, we geven je graag meer informatie.

Gastouder(s) in Julianadorp

Wij zoeken per direct gastouders in Julianadorp. Wij hebben meerdere aanvragen gekregen voor vooral buitenschoolse opvang. Meer specifiek kregen wij de vraag voor opvang voor deze gezinnen:

Voor een gezin waarvan het kind naar de Prinses Margrietschool gaat, zijn wij vanaf half januari 2024 op zoek naar voor- en naschoolse gastouderopvang voor de maandag en dinsdag.

Voor een ander gezin waarvan het kind naar de Prinses Margrietschool gaat, zoeken wij een gastouder voor de ene week 5 en de andere week 4 dagen naschoolse opvang.

Gastouder(s) in Venhuizen

In Venhuizen zoeken we per direct een gastouder voor een gezin met 2 kinderen van 2 en 9 jaar. Zij hebben 5 dagen opvang nodig. De oudste gaat naar basisschool ’t Padland.

Voor een ander gezin zoeken we ook per direct een gastouder. Voor 2 kinderen van 5 en 11 jaar Zij hebben 4 dagen opvang nodig van dinsdag tot en met vrijdag. De kinderen gaan naar de Jozefschool.

Heb jij een plekje vrij of wil je gastouder worden? Neem dan contact met ons op.

Gastouder(s) in Alkmaar

Voor meerdere gezinnen zijn wij op zoek naar gastouders in Alkmaar. Het liefst in de wijken De Mare, Daalmeer en Centrum. Ben jij gastouder in Alkmaar en heb je plekjes vrij? Dan zouden wij graag in gesprek met je gaan. Ook als je graag gastouder wil worden maar eerst meer informatie wil ontvangen, neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

gastouderopvang_bedankt_aanmelden_berend_botje.jpg