Oog voor jouw talent
Persoonlijk
Werkgeluk
header-meisje-piet.png

Wat leuk dat je interesse hebt in een baan bij ons!

Kom je Pietdaten? Check eerst even via deze link of jouw diploma voldoet aan de eisen voor het werken in de kinderopvang. Is dat het geval? Dan verwelkomen wij jou graag in onze pakjeskamer! Wij maken graag kennis en vertellen je hoe leuk het is om bij Berend Botje te werken. Samen kunnen we direct kijken of wij een passende vacature voor je open hebben staan of dat deze er misschien aan staat te komen.

Studeer je nog?

Ook dan zijn wij nieuwsgierig naar jou! Volg jij een pedagogische HBO- of WO-opleiding, zoals Pedagogiek, Pedagogische Wetenschappen, Pabo, ALO, Social Work, Psychologie of SPH? Én werk je graag met kinderen? Dan hebben wij de perfecte bijbaan voor jou! Je kunt direct aan de slag op één van onze locaties en doet ervaring op die goed staat op je CV! Op de pagina over de studenten bijbaan vind je meer informatie over werken in combinatie met je studie.

Of wil je een carrièreswitch maken?

Twijfel jij wel eens of je huidige baan nog bij je past? Bij Berend Botje kun je aan de slag als pedagogisch medewerker in opleiding. Kijk voor meer info op de pagina werken & leren.

Zo plan je je Pietdate

Stuur een appje naar José Schuit (06-50057953) van personeelszaken. Zij neemt contact met je op om een Pietdate in te plannen.