Oog voor jouw talent
Persoonlijk
Werkgeluk

Boyd | pedagogisch medewerker Landsmeer

laab_2022_03_16_0071.jpg

Boyd heeft het ontzettend naar zijn zin op onze locatie in Landsmeer. Hij werkt er nu alweer zo’n twee jaar naast zijn opleiding als pedagogisch medewerker.

Combinatie van werken en leren

Hij vertelt: ‘Het is perfect dat ik flexibel kan werken, naast dat ik met mijn opleiding bezig ben. Ik kan zo wat ik in de theorie leer, direct in de praktijk brengen. Ik werk vooral op de babygroep met kinderen in de leeftijd van 0-2 jaar. Op het moment dat zij overgaan naar de volgende groep, mis ik de kinderen wel, maar de nieuwe kinderen zijn gelukkig ook weer geweldig. Het hechte team, de fijne samenwerking met mijn collega’s en de gezelligheid vind ik erg fijn. Relaxed met elkaar samenwerken en het feit dat iedereen altijd voor elkaar klaarstaat, zowel leidinggevende Maaike als de andere pedagogisch medewerkers, zorgt voor een super goede werksfeer’. 

En de kinderen? Die zijn overduidelijk dol op Boyd! Aan het einde van de werkdag nemen de kinderen afscheid met een boks, een knuffel of een zwaai. Zo gaan zowel de kinderen als Boyd na een mooie dag, blij weer naar huis.