Oog voor jouw talent
Persoonlijk
Werkgeluk

Team Berend Botje

header-uitgesneden.jpg

Wij staan iedere dag klaar voor meer dan 3.500 kinderen, verdeeld over bijna 70 locaties en 200 gastouders. We bieden alle soorten kinderopvang: kinderdagverblijf, peuterspeelgroep, buitenschoolse opvang (voor- en naschoolse opvang) en gastouderopvang. Onze totale omvang zorgt er voor dat we bijna altijd bij jou in de buurt zitten.

Spelenderwijs groeien, is waar het om draait bij Berend Botje. Door onze nieuwsgierigheid naar de diversiteit en de talenten, van zowel de kinderen als collega’s, wordt iedereen bij ons gezien en gehoord. Hierdoor voel je je thuis bij ons. Vanuit deze veilige omgeving ben je jezelf en durf je uitdagingen aan te gaan om jouw talent in te zetten en jezelf verder te ontwikkelen. 

Berend Botje Academie

Onze eigen Berend Botje Academie geeft het hele jaar door cursussen, opleidingen, workshops, webinars en leerlunches, speciaal gericht op persoonlijke ontwikkeling en ontplooiing. Met als uiteindelijk doel kansen bieden aan alle kinderen, hen in gelijkheid te benaderen en vooral om hen blij te kunnen maken. Wij geloven namelijk dat je als medewerker van Berend Botje meerwaarde biedt aan de ontwikkeling van kinderen. Dit resulteert in een prachtige beloning voor onze collega's: werkgeluk. 

8.-vieren-(battle4life).jpg