Oog voor jouw talent
Persoonlijk
Werkgeluk
baby_spelen-op-mat_berend-botje-1693559219.jpg

‘Ik had letterlijk heimwee naar mijn werkplek bij Berend Botje’. Claudia nam een uitstapje naar een andere organisatie, maar besloot toch om weer terug te keren naar Berend Botje.

Cultuur van Berend Botje

Onder andere de cultuur van Berend Botje zorgde ervoor dat Claudia graag terug wilde komen. ‘Het was een combinatie van het missen van de functie en werkzaamheden met daarbij de cultuur die binnen Berend Botje heerst: warm, gezamenlijk en uitdagend’. Daarbij vindt ze dat haar leidinggevende heel erg betrokken is. ‘Er is een kort lijntje met mijn leidinggevende. Loop ik ergens tegenaan of heb ik iets nodig, dan is zij er voor mij. Binnen ons team is er betrokkenheid, goed contact en staan we voor elkaar klaar’.

Ondanks de uitdagingen die ze soms als team ervaren, blijft de sfeer onderling goed. Claudia vervolgt: ‘We werken hard en zijn gemotiveerd, maar we hebben het ook gezellig met elkaar. Daar ben ik trots op’.                                                                                                                                                 

Trots op haar werk

Claudia is trots op haar werk als pedagogisch medewerker bij Berend Botje. ‘Ik ben trots op de mooie kansen die ik heb gekregen en de groei die ik binnen de organisatie heb doorgemaakt’. Ooit begon ze als gastouder met Berend Botje als bemiddelingsbureau, maar daarna is ze doorgegroeid. Tegenwoordig is Claudia zelfs leidinggevende van locatie Huesmolen en Stadsspeeltuin geworden. ‘Daarnaast ben ik enorm trots op alle medewerkers van dit team. De medewerkers op de groep zijn echte professionals. De samenwerking verloopt enorm goed en soepel’.

Claudia sluit af: ‘Wat werken met kinderen zo leuk maakt? Kinderen leren van ons, maar wij leren ook zeker veel van de kinderen’.